~ Tietoa minusta ~

Moikka! Olen Lotta, koulutettu hieroja napakoilla otteilla, lämpimällä luonteella ja tarttuvalla hymyllä!

Valmistuin Helsingin Hieronta Akatemiasta joulukuussa 2021 koulutetuksi hierojaksi. Tämän lisäksi olen tehnyt lukuisia lisäkoulutuksia ja aloittanut Seitai Shiatsuhieronnan opiskelut legendaarisen Kauko Uusoksan oppilaana tammikuussa 2022. Minulla on laaja valikoima palveluja, joiden tarkemmat kuvaukset löydät "Palvelut" osiosta.

Toisten auttaminen sekä kehotyöskentely on ollut minulle syntymästä saakka niin luonteenomaista, että tein siitä ammatin.
Teen työtäni intuitiivisesti, asiakasta kuunnellen ja koko sydämelläni - ja tästä johtuen moni lähtee hoidoistani helpottuneena, rentoutuneena ja hyväntuulisena. Minulla on usein sanottu olevan "parantajan kädet" ja "parantava läsnäolo" ja moni asiakas onkin kokenut hierontani rentouttavan vaikutuksen lihastasoa syvemmällä.

Minulle on tärkeää luoda turvallinen tila asiakkailleni, ja olla läsnä hieronnan aikana. Se on Sinun hetki, ja toivon että onnistun luomaan tilan jossa koet voivasi rentoutua täysin, ja näin ollen saada irti täyden potentiaalin hoidon vaikutuksista.

Mielen ja kehon täysi rentoutuminen nykyihmisille on enemmän kuin tarpeen, koska elimistömme sympaattinen hermosto (joka nostaa viriketasoamme) on usein ylikuormittunut ja luo silloin turhan paljon stressiä. Kun onnistumme rentoutumaan annamme tilaa parasympaattiselle hermostolle aktivoitua. Silloin sydämen syke ja hengitystiheys alenee, solut alkavat korjata itseään ja elimistömme palautuu. On tärkeä pitää molempien hermostojen aktiivisuus tasapainossa jotta keho ja mieli jaksaa toimia optimaalisesti.

Toivon sydämestäni hierontani mahdollistavan tämän Sinulle.

Lämpimästi tervetuloa!