~ Asiakaspalautteet ~

Tilasta lähtiessä tuntui niin kevyeltä, että mietin unohtuiko reppu. Illalla kevyt hölkkä onnistui yllättäen helposti ilman kipuja. 

Ja aamulla herätessä oli helpompi nousta ylös. Kehon puoliskot tuntuvat tasapainoisemmilta.

 Tykkään kyvystäsi ja tuntumastasi käyttää hieronnassa sopivasti voimaa. Siinä keho rentoutui ja vapautuminen mahdollistui :) Kiitos!
Aapo Summanen,
High Performance Coach


Pakko hehkuttaa, kävin massage medicinan hierottavana ja meni kyllä kokemuksena kaikkien akupunktio hieronta yms kehonhoitojen edelle. Oon tähän asti vaan haaveillu et saisin joskus kokea sen tunteen kun yläselän ja niskan lihakset aukee kunnolla, ja nyt aah jo yhden kerran jälkeen oon jo ihan taivaassa. Miten voi lapaluiden välissä olla näin paljon tilaa? ens viikolla uudestaan! Plus Liselott on ihanan herkkä ja turvallinen hieroja, ja samalla kyllä uskaltaa käyttää voimaa niin paljon kun tarvitaan!


Henrika Kurkimäki

Artist

Lotta is friendly, funny and very kind. I've had massage therapy in many countries across Europe and the USA and Lotta is in the top 5% of all therapists I have ever seen. Lotta listens to my requests, focuses on the areas that I have requested and is always careful to provide relaxing therapy without crossing over into pain. This is a skill I very much appreciate! I recommend Lotta and I continue to use her services regularly. She's great value for money and skilled at her therapy.Chris Angel 

Head of Security


Hieronta on ollut huippua ja tosi kokonaisvaltaisesti hoitavaa: olen kokenut voivani rentoutua syvällisesti seurassasi niin, että myös tunneperäiset jumit lihaksista laukeavat pinnallisempien jännitysten lisäksi . Olen käynyt nyt 3krt ja joka kerta kropassa on ollut entistä ehompi fiilis. Kiitos vielä! <3


Anni
Tatuoja

Kiitos kaunis!! Viime kerta oli NIIIIIN ihana kokemus kaikinpuolin kiitos vielä siitä!! Nukahdin heti kun menin kotiin... alkoi liikkumaan lihakset ja muukin sisällä. Tuli tosi tarpeeseen!

~ kiitos


Linda Lindroth

Reikihoitaja

Lotalla on voimakas ja varma ote joka varmasti saa tuntumaan. Hieronnassa tuntui myös Lotan omistautuvuus hoitamiselle. Paras hieronta jonka olen koskaan saanut. Kiitos!


Jasper Keus

Yrttihoitaja & hieroja

Sä oot kyllä mulle sellane luottotyyppi! Vähänki jos alkaa tuntua selässä tietää että nyt pitää varata aika sille Lotalle nii sillä selviää!

Jenna
24.3 2024
Moikka Lotta, jotta ei jäisi väärää käsitystä sun magic handsien tehosta, niin kerrottakoon, että mulla oli huomattavasti kepeämpi askel ja rennompi lanne kotiin taivaltaessa 😊 Tänkjuu!

Teemu
14.2 2024 
Sulla on kyllä hyvä tuo kosketus! tuntu niin hyvältä tää käsittely että pitää kyllä sanoa että olet oikealla alalla

Irmeli
12.2 2024

 


Tänne on mukava tulla ku sulla on homma hallussa, ja oot vielä hyvä tyyppikin!

Jonathan
11.11 2023 


Oon kyllä monella hierojalla käynyt mut tää oli aivan ihana! tykkäsin sun näpeistä heti! ei kyllä ollu mikään turha tuo sun esittelyteksti ku piti just paikkansa!
Huomaa että sun kädet löytää just ne oikeat kohdat. Kaikillahan ei sitä taitoa ole. Oon kyllä käyny jonkun verran hierojilla että osaa arvostaa ku joku osaa homman!
7.11.2023
Harri
Moikka Lotta, pakko antaa palautetta, tää mun niska tuntuu sikahyvältä. Jalat on paljon paremmat, mutta niska tuli yllätyksenä 😊
Kiitos!

11.9 2023
Teemu
Lotalla oli tosi hyvät otteet hierontaan ja käytti monipuoliesti erilaisia tekniikoita hyödyksi. Hieronta oli rentouttava ja hyvä kokemus. Suosittelen!

10.6 2023
Kalle, Urheiluhieroja 
Kiitos vielä eilisestä hieronnasta! ❤️ tänään ei oo koskenut enää päähän 🥹

4.5 2023 
Saara, urheiluhieroja
Oon kuule kehunu sua niin monelle että kohta on ovella jonoa! On kyllä ihanaa että oon löytänyt sut ku tänne on niin mukava tulla!

Eija, eläkeläinen
3.3 2023
Sulla on tosi täyteläinen ote. Heti ku astu sisää ties et nyt on hyvä. Pysty heti rentoutuu.


Toni
29.11 2022
Sulla on kuule tosi hyvät otteet, tykkään ku hieronta tuntuu! Eikä oo kukaan ottanu kallonpohjaa noin tarkasti ennen. Sait nyt kuule musta uuden kanta-asiakkaan
Katriina 31.5 2023
Tosi hyvä hieronta! Milloin voit aloittaa?
 

Kuntokarhun työhaastattelun jälkeen
 21.1 2023 

Elämänlaatuni on kyllä parantunut sinut tavattuani. Oot kyllä tosi taitava! Tiedät just miten mun kroppa saadaan avattua! Kiitos! 
Jenna 
21.2 2023  

I want you to know that you are making a difference in my life. I feel so relaxed after the treatment. You are the first massage therapist I ever went to and now I wonder what have I been doing the for the first 30 years of my life.

Sohrab
29.11 2022

Notää oli just mitä mä tarvitsin!

Anonyymi
30.11 2022

Tää oli hiton hyvä, olin huonossa hieronnassa torstaina. Musta tuntuu että tää hieronta oikeesti tekeekin jotain, ei mitään sellasta hipsuttelua

Onerva
13.1 2023


Gofore yrityshierontojen asiakaspalautteita 17.11.2022-


"Lotta is for sure the best masseur I have visited  <3 So kind and nice person with amazing skills for relaxing and pleasant massage. I would say she has "healer hands" :) "
 

"This is the best part of the month in the office."


"Lotta olet todella ammatitaitoinen ja hierontaasi on erittäin mukava tulla:) "
 

"The massage was really good! Not only relaxing, but also really helped with the pain I have been experiencing for a long time. It helped in the moment but I also still now feel better the following day. Thanks a million Lotta - I'll definitely be back! "
 

"Great value for money, really get's your stiff neck better."
 

"Hyvät kädet, rentouttava hetki."
 

"Kiitos hyvästä hieronnasta!"


"I felt that the massage was done professionally."